Rika De Schryver

Rika De Schryver – Bestuurslid

Rika De Schryver, 48 jaar en steeds in Liedekerke gewoond.
Voor haar generatie en ouder gekend als dochter van “den Boudewijn” één van de langst uitgebate bioscopen te Liedekerke. Voor de jongere en jongste generatie het meest gekend als trainer bij de jeugdvoetbalploegen, keepster sinds de oprichting bij de damesvoetbalploeg te VK Liedekerke en sinds twee jaar keepster bij de zaalvoetbalploeg Daatmet Ladies. Op sportief vlak is zij ook nog actief in de joggingclub LJT.
Aan engagement ontbreekt het haar niet en neemt ze deel als vrijwilliger aan het Voedselteam te Liedekerke waar ze de taak van financieel verantwoordelijke op zich neemt, af en toe springt ze bij als er activiteiten georganiseerd worden in het kader van milieu (o.a. klimaatwijken, ..) wat niet onlogisch is gezien haar afwisselende deelname als lid en bestuurslid in de MiNaRaad Liedekerke sinds het ontstaan in 1992. Door de acteerprestaties van haar zoon is ze ook een helpende hand bij de activiteiten van JongMotoen en een sterke promotor van culturele activiteiten te Liedekerke.
In het dagelijkse leven had zij achtereenvolgens de functie van controleur, diensthoofd, beheerscontroleur uitgeoefend en neemt zij momenteel de functie van projectleider op bij het Ministerie van Financiën.
Met deze achtergrond en ervaring zal zij zich inzetten voor een beter financieel, sociaal, cultureel, gezonder en groener Liedekerke. Liedekerke is geen verhaal van of maar één van en. Gewoon doen.